College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb)

Teamleider - Wageningen

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 24-04-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Wageningen Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een salaris conform schaal 13 v...
Het Ctgb staat voor deskundige en wetenschappelijk verantwoorde beoordeling van gewasbeschermingsmiddelen en biociden binnen de kaders van Europese en nationale wetgeving. We dragen daarmee bij aan een verantwoord gebruik van deze middelen op nationaal en Europees niveau, met het oog op de veiligheid van mens, dier en milieu.

Hoe? Door onze kennis in te zetten bij het ontwerp en de uitvoering van het toelatingsproces en toetsingskaders in Nederland en Europa. We zien een positie in de Europese top van toelatingsautoriteiten, zowel inhoudelijk als procesmatig als een waarborg voor blijvende invloed op het nationale en Europese toelatingsproces.

Als ambitieuze organisatie streven wij naar een hoge kwaliteit en optimaliseren wij continu het toelatingsproces. Helpt jouw deskundigheid ons hierbij verder?

Onze uitdaging voor jou…

De afdeling Collegeadvies en Projectplanning is verantwoordelijk voor de procesgang en –planning van beoordeling van aanvragen, uitgevoerd door wetenschappelijk beoordelaars. Als teamleider binnen deze afdeling ben je verantwoordelijk voor een team van projectleiders, de dossiermanagers. Het betreft een veelzijdige functie waarin groepsdynamiek, behalen van resultaten en het goed laten functioneren van het team C&P biociden zijn gecombineerd.

Je daagt de projectleiders uit om aanvragen binnen gestelde tijd en budget op te leveren. Daarnaast zet je de projectleiders gebalanceerd in, op o.a. Europese activiteiten waarin het Ctgb een grote rol speelt. Het Ctgb is een kennisintensieve organisatie. Realisatie en borging van het kennisniveau is een belangrijk speerpunt, evenals de juiste inzet van kennis en expertise. Om het kennisniveau op hoog niveau te houden draag je zorg voor de juiste opleidingsactiviteiten en voor in- en externe uitwisseling van de aanwezige kennis.

Om in te kunnen spelen op ontwikkelingen en om de strategische doelstellingen van het Ctgb te kunnen realiseren, draag je bij aan het opstellen van jaar- en werkplannen, begrotingsvoorstellen en verantwoordingsrapportages. Je levert ook je bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van een (meerjaren) beleidsvisie

De functie is ontstaan door de groei van de organisatie. Het huidige team projectleiders wordt in twee teams gesplitst. Jij ziet het als een uitdaging om deze functie verder inhoud en vorm te geven, waarbij je oog hebt voor de belangen van de organisatie enerzijds en het team en de individuele teamleden anderzijds.

Waardoor…
Je ziet het als een uitdaging om
  • samen met je team resultaat te boeken, oog te hebben voor individuele ontwikkeling van je teamleden, mensen aan te sturen en te coachen;
  • in deze nieuwe situatie jouw team verder vorm te geven, te ontwikkelen en coördineren;
  • verbindingen te leggen tussen kennisontwikkeling en -toepassing die het primaire proces optimaal ondersteunen;
  • efficiënt via diverse kanalen en verschillende manieren in- en extern te communiceren;
  • inhoud en proces te combineren

Waarmee…
Om een goede invulling aan deze functie te geven, heb je het volgende nodig:
  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Leidinggevende ervaring (aan professionals).
  • Kennis van, inzicht in of duidelijke interesse voor het  werkterrein van het Ctgb.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Waarvoor...
Je kunt van ons een stimulerende en uitdagende werkomgeving verwachten in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke betekenis. Er heerst een informele en professionele werksfeer. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform schaal 13 van het BBRA, vakantiegeld (8%), een eindejaars-uitkering (8,3%) en een keuzepakket aan arbeidsvoorwaarden.

Wanneer…
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met mevrouw dr. I. Becks-Vermeer, Manager C&P, telefoonnummer 0317-471810 of vinden op website: www.ctgb.nl.
Je kunt je motivatiebrief en CV sturen via de 'Solliciteer' button.
O.v.v.: vacature 18040607 Teamleider C&P.
Een assessment is onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Wageningen, Teamleider, team lead, leidinggevende, projectleider.

Contactgegevens

Contactpersoon Mevrouw dr. I. Becks-Vermeer
Telefoon 0317 - 471810

Vestigingsplaats

Solliciteer